maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kerroskakku kaverille kolmikymppislahjaksiKaverilla oli synttärit viikko sitten, ja niitä juhlistettiin lauantaina. MItäpäs minä muuta lahjaksi antamaan kuin kakun. Koristeideaa pyörittelin vähän aikaa, ja kun mielessä on ollut, että haluan koittaa tehdä korkkarit, niin siitä se ajatus sitten lähti... Ilman muottia tein nuo kengät. Jostain blogista löysin jotain vaihekuvia ja sieltä otin muodon kengän pohjaan, mutta muuten mentiin tee-se-itse-tekniikalla esim. kuivattamisen suhteen ja korkokin tuli ihan vaan mututuntumalla :) Hiemanhan noi nilkkalenkit jäi lyhyeksi, mutta ensi kerralla sit pidemmät :)


Väritys kakkuun lähti siitä, että Heidillä on paljon mm. pantteri, leopardityyppisiä vaatteita ja muita jutskia. Tämä ei nyt perinteinen leopardiole, mutta tuollainen sopivan "sotkuinen" liukuvärisysteemi mustalla höystettynä. Vaaleanpunaista laitoin vähän pehmentämään muuten tummaa kakkua.
Alimmainen kakku on 6 munan ja ylimmäinen 3 munan. Välissä on vadelmahillo ja vadelmia-mansikoita-kermaa-rahkaa terästettynä muutamalla liivatelehdellä. Kuorrutus, kuten myös koristeetkin on vaahtismassaa.Luulenpas, että teen vielä toisenkin kerran jonkinlaiset korkkarit :)Onnea Heidi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti