keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tarjan päivän kakkua työkavereille

HIeman olen vähentänyt kakkujen tekoa, mutta en kokonaan kuitenkaan halua lopettaa, joten pitihän sitä nimppareiden kunniaksi työkavereille tehdä kakkua....
Koristetta mietin hetken aikaa, että mitä teen ja kilautin muutamalle kaverillekin....kaikilta tuli ajatukseksi juokseminen, sykemittari jne, kun yhtenä harrastuksena on juokseminen ja sykemittari kulkee mukana....Nyt talvella olen myös hiihdellyt ja töissä oltiin tässä taannoin sählyturnauksessa sähläämässä ja oppilaiden kanssa olin pelaamassa lentopalloa, joten siitä noi muutkin välineet koristeeseen...Sykemittarin sykkeet on korkeat, kuten mulla ruukaa olla, mutta puhetta se ei tunnu haittavaan  (tai näin ovat myös työkaveri todenneet;))

Kakku on 11 munan gluteeniton kakku, jossa välissä vadelmahillo, mansikoita-vadelmia-kermaa-rahkaa, kermana käytin tällä kertaa Flora Vispiä vaniljakreemijauheen kera. 

Sykemittarina mulla on SportsTracker vyö ja iPhone puhelin ja sitä näkymää hain koristeeseen, tosin piti vähän värejä muutella toisin päin, kun olis mennyt muuten liian hankalaks...

1 kommentti:

  1. Hienoja kakkuja! Jeremiaksen kakku on tosi upea. Minäkin yritän aloitella uudelleen täällä bloggerin puolella. Kiitos jos pääsen blogiluetteloosi ja tervetuloa käymään!

    VastaaPoista